1-677-124-44227

info@yourbusiness.com

184 Main Collins Street | West victoria 8007

Follow us On Instagram

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin, lorem quis.

Top

Primaire activering & Complementaire alternatieve zorg

Mensen in een lichaamsgebonden ervaringsfase lijken afwezig te zijn. De emoties lijken onwaarneembaar en hun wil kenbaar maken lijkt een onbegonnen missie. Bewegingsagogen maken gebruik van Bewegingsagogische strategieën, één van de zes strategieën is primaire activering. Dit houd in het ingang zetten (activeren) van de eerste ontstane zintuigen (Primaire) zoals het ruiken, het gehoor, gezicht, smaak, tast, evenwicht en proprioceptie. Massages en andere vormen van complementaire therapie kunnen prima als een Bio-psychosociale interventie ingezet woorden waarbij betrokkenheid centraal staat.

Onderstaande systematische review van gerandomiseerde gecontroleerde studies toont aan dat er een kort termijn voordeel aanwezig is.

Het doel van palliatieve zorg is om de kwaliteit van leven van patiënten met ernstige ziekten te verbeteren door hun symptomen en bijwerkingen te behandelen. Hospice-zorg richt zich ook hierop voor patiënten met een levensverwachting van zes maanden of minder. Wanneer conventionele therapieën geen adequate symptoombehandeling bieden of hun eigen nadelige effecten veroorzaken, kunnen patiënten, families en zorgverleners de voorkeur geven aan aanvullende of alternatieve benaderingen in hun zorg.

Resultaat: van de 4682 studies zijn er 17 studies geïdentificeerd voor verdere evaluatie. Binnen deze 17 studies zijn de volgende therapieën geïncludeerd: acupressuur, acupunctuur, aromatherapiemassage, ademhaling, hypnotherapie, massage, meditatie, muziektherapie, re-fl exologie en reiki.
Veel studies toonden een korte termijn voordeel in symptoomverbetering door Complementaire alternatieve zorg, echter significant voordeel tussen groepen werd niet gevonden.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0885392418303907

Maar we kunnen aannemen dat mensen het recht hebben op een waardige leven met de hoogst te behalen kwaliteit! Met andere woorden zelfs marginale verschillen lijken gigantisch te zijn voor de individu. Het zijn de kleine dingen die het doen!

Zie ook

Humor als preventie & interventie

Training en Parkinson: implicaties van motorisch leren

Delen:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Spring naar toolbar